Van Helvoirt Groenprojecten maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

  De aanleg van uw tuin

  Het realiseren van uw droomtuin begint met een goed ontwerp. En daar helpen wij u graag bij. Maar ook als u zelf al een ontwerp heeft voor uw tuin helpen we u graag met de aanleg ervan. Voordat de eerste schop de grond in gaat, spreken we alles nog een keer helemaal goed door aan de hand van een transparante offerte. Voor zover mogelijk en gewenst zorgen we voor monsters van toe te passen materialen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de gekozen materialen even tegen de gevel van uw huis te bekijken. Dan weet u zeker dat de kleurencombinatie wordt zoals u hem bedacht had.

  Ook het beplantingsplan nemen we met u door. Hoogtes, bloeitijden en bloemkleuren, bladvormen; het speelt allemaal mee in het eindbeeld. We vertellen u ook welke rol de plant in het geheel speelt in de rest van het jaar.

  Vervolgens lopen we met u samen nog even door de bestaande situatie. Kloppen de maten, zijn er geen onverwachte obstakels? Moeten er bomen beschermd worden om schade te voorkomen? De voorman, uw aanspreekpunt tijdens de aanleg, wordt aan u voorgesteld. En dan is het tijd om de startdatum te plannen en aan het werk te gaan. Uiteraard bespreken we met u de duur van de werkzaamheden, of alles in één fase uitgevoerd kan worden en hoe het werk zal worden uitgevoerd. Kortom, duidelijke afspraken zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  Om u alvast in de stemming en op ideeën te brengen hebben we een aantal tuinstijlen beschreven: Moderne tuin - Landschappelijke tuin - Klassieke tuin - Levende tuin - Wellness tuin.

  Voor meer informatie over uw droomtuin neemt u contact op met Jasperina Venema. Zij helpt u graag verder.
  HOE GAAN WIJ TE WERK