Van Helvoirt Groenprojecten maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies
  Ons landschap raakt steeds meer versnipperd door wegen, bebouwing en agrarisch activiteiten. Om deze versnippering tegen te gaan worden door de overheid maatregelen getroffen voor de aanleg van nieuwe natuur en worden bestaande terreinen hersteld. Hierdoor worden het leefgebied en de overlevingskansen van onder andere zoogdieren, insecten en amfibieën vergroot.
  Natuur advies 01
  Natuur advies 03
  Wij vinden het behoud en herstel van natuur heel belangrijk, daar zetten we ons graag voor in. Ons team heeft een ecologische manier van kijken. Daardoor wordt bij het opstellen van inrichtings- en beheerplannen en bij het uitvoeren van werkzaamheden maximaal rekening gehouden met flora en fauna en hun leefomgeving.

  Ook vraagstukken met betrekking tot biodiversiteit kunnen wij voor u aanpakken. Zo kunnen wij adviseren over bloemrijke vegetaties met de specifieke waardplanten van bepaalde vlinders. We werken hierbij sinds 2006 samen met Heem.

  Wilt u meer weten over de kwetsbare natuur en de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze natuurtechnisch medewerker Frank van Irsel.

  WAAR WIJ GOED IN ZIJN