Van Helvoirt Groenprojecten maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies
  Het goede leven staat voor ons voor een fijne plek waar je je thuis voelt. Buiten zijn, een terras in de zon waar je met familie en vrienden lekker kunt eten, met groenten en kruiden uit eigen tuin. Borders met bloemen en planten waar ook vlinders welkom zijn en bomen met verkoelende schaduw, waar vogels hun nestje kunnen maken. Ruimte voor de kinderen met een pierenbadje of een mooie zwemvijver. Het ontwerp maken we samen, met respect voor de omgeving.

  Maar Het goede leven gaat verder dan de tuin rond het huis. Een mooi ingerichte bedrijfstuin zorgt voor een goed imago en biedt het personeel een plek om buiten te lunchen of een wandelingetje te maken. Op het dak maken we een tuin met terras. Groendaken geven verkoeling in de gebouwen en houden het regenwater langer vast.

  Voor mensen die – al dan niet tijdelijk – niet meer thuis kunnen wonen creëren we samen Het goede leven rondom gebouwen waar zorg wordt verleend. Groen heelt, geeft ontspanning en brengt mensen bij elkaar. Seizoenen worden weer zichtbaar door kleur en geur en zorgen voor herkenning. En wie kan mag meehelpen in de tuin.

  Maar ook verder van huis staat Het goede leven voor goed verzorgde plantsoenen, parken en natuurgebieden waar mensen en natuur samen komen. Waar ze samen kunnen genieten van sport en spel en samen beleven wat de natuur te bieden heeft.

  Hier staat ons team voor; Het goede leven! Voor advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van uw goede leven.

  Bert van Helvoirt

  WAAR WIJ GOED IN ZIJN