Van Helvoirt Groenprojecten maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies
  Wij leggen ook groendaken aan. Groendaken zijn, net als daktuinen, een enorme verfraaiing van de omgeving en bieden, buiten extra recreatiemogelijkheden in de schaarse ruimte tussen de steeds dichtere bebouwing, ook nieuwe kansen voor flora en fauna.

  Een groendak is een vlak of licht hellend dak, dat wordt beplant met sedum, een laag groeiend vetkruid. Het sedum wordt als een tapijt over een speciaal grondmengsel op het dak aangebracht. Een groendak geeft een natuurlijke uitstraling aan uw woning, kantoor of bedrijfspand en heeft bovendien een isolerende werking.
  sedumplant 01
  Sedumplant 02
  In zijn huidige vorm is het sedumdak geperfectioneerd, waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de goede eigenschappen van dit natuurlijke materiaal. Het sedum bestaat uit zo'n vijftien verschillende soorten vetplantjes en blijft het hele jaar groen. De plantjes bloeien de hele zomer in de kleuren geel, wit en rozerood, wat zorgt voor een rustgevende en prettige woon-/werkomgeving. Kortom: een groendak geeft leven aan uw woning of bedrijfspand! 

  Om tot een optimaal resultaat te komen, werken wij altijd samen met diverse professionele partners waaronder Optigroen

  Voor meer informatie neemt u contact met ons op. We staan u graag te woord.

  WAAR WIJ GOED IN ZIJN