www.vanhelvoirtgroenprojecten.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Bert van Helvoirt terug aan het roer van Van Helvoirt Groenprojecten

Bert van Helvoirt terug aan het roer van Van Helvoirt Groenprojecten

Ruim tien jaar geleden heeft Bert van Helvoirt zijn rol van directeur bij Van Helvoirt Groenprojecten overgedragen aan Remco Valk. Bert heeft zich in de jaren die volgden gericht op innovatieve projecten, samenwerkingen en startups buiten Van Helvoirt Groenprojecten. Remco was verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het bedrijf. Dit heeft de afgelopen tien jaar naar wens gefunctioneerd.

Met name de laatste paar jaar zijn de wereld en de markt waarin we opereren sterk aan verandering onderhevig. Dat vraagt ook om een andere werkwijze en aansturing. Daarom hebben we in goed overleg besloten dat Remco per 8 juli het directeurschap weer overdraagt aan Bert. Remco blijft tot 1 september bij Van Helvoirt Groenprojecten in dienst en zal, na zijn vakantie in juli, zijn taken in augustus overdragen aan Bert en een aantal medewerkers. Intussen gaat hij op zoek naar een nieuwe uitdaging buiten Van Helvoirt Groenprojecten.

De komende tijd gaan Bert en zijn team met een frisse blik aan de slag om op een meer eigentijdse manier samen te werken met klanten en leveranciers.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.