www.vanhelvoirtgroenprojecten.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Tuinarchitect Sophie Walker bij De Pont

Tuinarchitect Sophie Walker bij De Pont

Sophie Walker in gesprek met Hendrik Driessen op donderdag 3 mei 2018 OM 18.30 uur. De toegang is gratis maar je moet je wel even aanmelden via info@depont.nl

Nu de lente zichtbaar zijn intrede doet, wordt het tijd stil te staan bij de bijzondere vijvertuin rondom Sky Mirror (for Hendrik) van Anish Kapoor. De tuin werd voor het 25-jarig bestaan van De Pont ontworpen door de echtgenote van Kapoor, de bekende Engelse tuinarchitecte Sophie Walker.

Op 3 mei komt zij naar Tilburg en gaat speciaal voor de bezoekers van De Pont in gesprek met museumdirecteur Hendrik Driessen. Walker legt uit hoe haar tuinontwerp tot stand kwam en welke bijzondere beplanting ze gebruikte.

We hebben haar tijdens de uitvoering van dit project leren kennen als als een gepassioneerd tuinarchitecte, dus het wordt zeker een bijzondere avond!

Meer informatie op de website van De Pont.