www.vanhelvoirtgroenprojecten.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en o.a. webstatistieken.

Open Dag op zondag 9 oktober 2022

Open Dag op zondag 9 oktober 2022

Ontdek het groene vak op onze open dag!Speel samen met je vrienden een potje voetbal met elektrische bladblazers. Kom kuilen graven met onze échte graafmachine of scheur samen met onze collega's een rondje over het terrein met onze tractor. Maak een spectaculaire uitzicht mee op bijna 30 meter hoogte vanuit onze hoogwerker. En doe mee met leuke en uitdagende scoutingacitiviteiten.

Even uitrusten van al het avontuur? Neem dan deel aan een van onze georganiseerde rondleidingen door ons duurzaam kantoorgebouw én voedselbos.

Kom je ook? klik hier

Kom jij gezellig een bakkie doen, voor een baan in het groen?
Denk je eraan om de overstap te maken naar het groen? Wil je weten of het groene vak écht iets voor jou is? Of ben je gewoon benieuwd naar wie wij als bedrijf zijn?

Kom gezellig een bakkie doen van 10:00 uur tot 12:00 uur en ga in gesprek met een van onze medewerkers. Zij vertellen je graag meer over het groene vak en de inhoud van de werkzaamheden.

Of laat je inspireren door onze visie van het bedrijf en oriënteer wat eventueel de mogelijkheden voor jou zijn binnen ons groenbedrijf.

Onze deuren staan open, je bent meer dan welkom! 
Laat ons hier weten of je komt.