Van Helvoirt Groenprojecten maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies
  Tegenwoordig is er veel minder ruimte voor onze bomen dan vroeger. Steeds vaker staan bomen op plekken waar er ingegrepen moet worden om deze bomen toch te kunnen handhaven. Langs wegen mogen de takken niet te laag hangen. In tuinen mogen de bomen niet te groot worden. Bomen moeten veilig zijn en gevaarlijke takken dienen dan ook verwijderd te worden. Een juiste begeleiding verhoogt de levensduur van bomen aanzienlijk. Zonder onderhoud aan de bomen zouden de bomen veel eerder gekapt moeten worden.
  snoeien 01
  snoeien 02
  Ons specialisme in het snoeien van bomen kent inmiddels een lange traditie. De belangrijkste doelstelling hierbij is steeds het waarborgen van de veiligheid en het duurzaam behoud van de boom. Onze vakbekwame medewerkers houden hierbij uiteraard rekening met allerhande omgevingsfactoren. Voor de uitvoer van de werkzaamheden beschikken we over diverse hoogwerkers. Op plaatsen die ontoegankelijk zijn voor een hoogwerker zetten wij onze ervaren klimmers in.

  We verwerken het vrijkomende takhout doorgaans direct door dit te versnipperen met houtversnipperaarcombinaties. De houtsnippers worden (elders) hergebruikt, op onze composteerderij verder verwerkt of aangeboden aan energiecentrales. Onze opdrachtgevers waarderen ons vaktechnisch inzicht, de kostenbewuste en efficiënte inzet van medewerkers en materieel, de veilige manier van werken en het volkomen schoon achterlaten van de werkplek.

  Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak voor een bezoek ter plaatse.

  WAAR WIJ GOED IN ZIJN