www.vanhelvoirtgroenprojecten.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en o.a. webstatistieken.

Hier doen we het voor!

Onze missie
Wij creëren de inspirerende groene omgeving die verschil maakt voor mensen.

Onze visie

Wij zijn ervan overtuigd dat groen zorgt voor beleving. Mensen in beweging brengt en verbindt. Zo geniet je samen van alles wat je buiten ziet, hoort, ruikt en proeft.

Strategie
We werken voor én in nauwe samenwerking met gemeenten, bedrijven, maatschappelijke organisaties en particulieren. Onze kennis, ervaring en betrokkenheid leiden tot plannen waarin groen waarde toevoegt én verschil maakt voor mensen. Nu en in de toekomst!
Dit doen we met aanleg en onderhoud van buitenruimtes. Daarbij is boomverzorging een specialiteit. Wat ons speciaal maakt is de manieren waarop we mee kunnen denken om uw wensen om te zetten naar de praktijk. We werken met 60 medewerkers vanuit het hart. 

Maatschappelijk Verstandig Ondernemen

Van Helvoirt Groenprojecten is een modern familiebedrijf en heeft altijd een gelijktijdige aandacht voor de korte termijn als de lange termijn. We spelen in op de wensen van onze klanten, maar werken ondertussen ook aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. 
Voorbeelden zijn:
  • Klimaatadaptatie
  • CO2 reductie
  • Voorkomen van fijnstof
  • Sociale inclusie
  • Vergrijzing 
  • Circulaire economie

Ons kantoorgebouw

In 2012 hebben we ons nieuwe kantoorpand geopend. We krijgen regelmatig groepen over de vloer die komen kijken naar dit bijzondere gebouw. Het is een voorbeeld op het gebied van duurzaamheid en een feel good gebouw. Het heeft diverse prijzen gewonnen, maar onze grootste prijs is dat we er gewoon fijn kunnen werken. 

Wil je meer lezen? Bekijk hier de pagina over ons duurzaam kantoorgebouw of het Juryrapport van 2013.

Kwaliteit & veiligheid

Kwaliteit en veiligheid vinden wij heel belangrijk, zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze medewerkers. Als lerende organisatie streven we continue verbetering na door managementprocessen te optimaliseren en onze medewerkers verder te ontwikkelen. 

Wij zijn ISO, VCA ** en Groenkeur gecertificeerd. Vraag ernaar bij uw contactpersoon of stuur een mail naar info@vanhelvoirtgroenprojecten.nl voor meer info. 

Meer weten? Bekijk dan de pagina kwaliteit en veiligheid.

Complimenten zijn welkom!

Wij vinden het altijd leuk om complimenten te horen en te delen met onze medewerkers. Ben je tevreden over de dienstverlening of wil je graag één van onze medewerkers bedanken? Stuur dan een e-mail naar compliment@vanhelvoirtgroenprojecten.nl

Heb je een klacht?

Wij doen ons uiterste best om je goed van dienst te zijn en het werk goed op te leveren. Toch is het mogelijk dat je ontevreden bent over onze dienstverlening. We nemen elke klacht zeer serieus en willen weten wat er aan de hand is. Zo kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren. Klachten over onze dienstverlening kun je versturen naar klacht@vanhelvoirtgroenprojecten.nl

KVK en WKA

Voor onze Kamer van Koophandel uittreksel en WKA documenten verwijzen we je naar de contactpagina