www.vanhelvoirtgroenprojecten.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en o.a. webstatistieken.

Dakterras Van der Valk Tilburg

Op het Van der Valk hotel in Tilburg hebben we een intensieve daktuin aangelegd. In deze daktuin zijn een aantal bijzondere elementen verwerkt. Boven in het hotel is een bar geplaatst die uitzicht geeft op de skyline van Tilburg. De bar hebben we door laten lopen in het dakterras door dezelfde materialen als binnen te gebruiken. Zo is hetzelfde meubilair gebruikt en ook dezelfde keramische tegels als binnen.

Om technische elementen van onder andere de jacuzzi's en de klimaatregulatie weg te werken hebben we slim gebruik gemaakt van bloembakken met dubbele bodem. De terrassen zijn aangevuld met bijvoorbeeld vuurhaarden en een 'driewielerbar', gemaakt van een Piagio. De terrassen zijn verbonden door een houten vlonder en bieden een prachtig uitzicht over Tilburg.

De opdrachtgever had van tevoren al een goed beeld van de materialen en concepten die hij wilde. Wij hebben dit vervolgens concreet gemaakt in een ontwerp en de aanleg verzorgd. De komende jaren mogen we ook nog onderhoud verzorgen aan het dakterras. een mooie kroon op het werk!

2020

Van der Valk Tilburg daktuin 01
Van der Valk Tilburg daktuin 02
Van der Valk Tilburg daktuin 03
Van der Valk Tilburg daktuin 04
Van der Valk Tilburg daktuin 05

2018

Van der Valk dakterras
Van der Valk dakterras 1
Van der Valk dakterras 2
Van der Valk dakterras 3