www.vanhelvoirtgroenprojecten.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en o.a. webstatistieken.

20 jaar onderhoud universiteit Tilburg

Met passie, vakmanschap en liefde voor het vak doen wij al meer dan 18 jaar het onderhoud voor Universiteit Tilburg. Eind vorig jaar is het werk opnieuw aanbesteed en vanaf begin dit jaar voeren we het onderhoud uit in samenwerking met Brouwers Groenaannemers. Een mooie combinatie want we hebben beiden onze specialisaties. Met elkaar kunnen we onze opdrachtgever geheel ontzorgen. 
 
Omdat we hier al voor een lange tijd het onderhoud uitvoeren, kennen we de campus door en door. De fraaie groene campus wordt niet alleen door de stad, maar ook door de studenten hoog gewaardeerd. Een fijne plek waar niet alleen geconcentreerd gestudeerd kan worden, maar waar ook volop ruimte is voor ontspanning. Het onderhoudsniveau en de wijze waarop het onderhoud wordt uitgevoerd speelt een belangrijke rol in de beleving van de studenten. We werken dus zoveel mogelijk met stille machines, lopen niet in de weg als er veel passanten zijn en voeren overlast veroorzakende werkzaamheden bij voorkeur uit op momenten dat er weinig studenten of medewerkers op het terrein aanwezig zijn. En in tijden van examens zorgen we uiteraard voor een mooie en rustige omgeving. 

Ook voor de natuur en biodiversiteit is veel ruimte. Er wordt gestreefd naar een toename van een aantal doelsoorten op het terrein van bijvoorbeeld planten, insecten, maar ook vogels en kleine zoogdieren als eekhoorns en egels. Door het onderhoud op een iets andere wijze uit te voeren ontstaan er veilige plekken waar meer soorten voedsel en verblijfplaatsen kunnen vinden. De campus is er vooral voor de student, maar op deze manier ook voor biodiversiteit. 
Boom onderhoud
tuin onderhoud
Bladblazen tuin
grasmaaien tuin