Van Helvoirt Groenprojecten maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies

  Tuinarchitect Sophie Walker bij De Pont

  Tuinarchitect Sophie Walker bij De Pont

  Sophie Walker in gesprek met Hendrik Driessen
  Donderdag 3 mei 2018 - 18.30 uur (toegang gratis)
  Wel even aanmelden via info@depont.nl  Nu de lente zichtbaar zijn intrede doet, wordt het tijd stil te staan bij de bijzondere vijvertuin rondom Sky Mirror (for Hendrik) van Anish Kapoor. De tuin werd voor het 25-jarig bestaan van De Pont ontworpen door de echtgenote van Kapoor, de bekende Engelse tuinarchitecte Sophie Walker.

  Op 3 mei komt zij naar Tilburg en gaat speciaal voor de bezoekers van De Pont in gesprek met museumdirecteur Hendrik Driessen. Walker legt uit hoe haar tuinontwerp tot stand kwam en welke bijzondere beplanting ze gebruikte. 

  We hebben haar tijdens de uitvoering van dit project leren kennen als als een gepassioneerd tuinarchitecte, dus het wordt zeker een bijzondere avond!


  Meer informatie op de website van De Pont.