www.vanhelvoirtgroenprojecten.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en o.a. webstatistieken.

Met groen rust en ruimte creëren voor jezelf en je gezin

Groen maakt verschil voor mensen. Buiten zijn leidt tot andere gesprekken en oprechte verbinding. Groen creëert ook beleving; je geniet samen van wat alles wat je in je tuin ziet, ruikt en proeft. Voor elke tuin -groot of klein- zijn er mogelijkheden om met groen rust en ruimte te creëren. De professionals van Van Helvoirt Groenprojecten helpen je graag om van jouw tuin een inspirerende buitenruimte te maken. Benieuwd hoe we dat doen?

We hebben een passie voor groen. We leggen met plezier tuinen aan voor particulieren. Dat doen we meestal op basis van een ontwerp dat we maken. De meeste tuinen die we aanleggen, onderhouden we ook. We zijn zo georganiseerd dat we kunnen inspelen op grote en kleine vragen. Voor elke tuin is een goed ontwerp en onderhoud heel belangrijk.

Wij maken van jouw tuin een groen paradijs


Juist bij een kleine tuin doet elke meter ertoe. We hebben hoveniers in dienst die het geweldig vinden om met jouw tuin aan de slag te gaan. Zij weten hoe ze van jouw tuin een groen paradijs maken. Elke meter doet ertoe en zij kunnen met hun creativiteit en vakmanschap zorgen voor een ideale beleving in jouw tuin.
Bouw of verbouw je een huis en wil je ook in jouw tuin investeren om het plaatje compleet te maken? Dan zijn wij een interessante optie voor jou. Wij zijn in onze branche een middelgroot bedrijf. We beschikken over de flexibiliteit van een zzp’er en de kennis, ervaring en organisatiekracht van een groot bedrijf. We zijn ook een familiebedrijf met een historie van ruim 55 jaar. Dat betekent dat wij investeren in langdurige relaties met onze klanten en daarbij oog hebben en houden voor een goede en eerlijke prijs/kwaliteitverhouding.

Vertrouwde gezichten voor onderhoud in particuliere tuinen

Als het gaat om onderhoud, houden wij rekening met de wensen van onze klanten. Wij koesteren de goede contacten die onze voormannen en hoveniers onderhouden met onze klanten. Wij begrijpen dat het prettig is om een vertrouwd gezicht te hebben, die precies weet hoe het werkt bij jou thuis en hoe jij het hebben wil. Veel klanten werken tegenwoordig thuis en een aantal klanten is gesteld op hun privacy. Natuurlijk houden wij daar ook rekening mee. 
Als je wilt, kunnen wij op vaste momenten, verdeeld over het jaar, je tuin onderhouden als jij er niet bent. Dan stellen we in overleg met jou een globale jaarplanning op en stem je met jouw contactpersoon een detailplanning af. Want het weer bepaalt uiteindelijk hoe hard het groen in jouw tuin groeit en wanneer onderhoud of maaien noodzakelijk is. Het grote voordeel van deze manier van werken: je weet steeds waar je aan toe bent, je privacy is gewaarborgd én je tuin ligt er altijd netjes bij.

Vakbekwame hoveniers met particuliere expertise


Onze mensen weten heel veel van bomen, bloemen, planten, insecten en andere dieren in je tuin. Dus als je een vraag hebt over het groen of het leven in jouw tuin, deel deze dan gerust met onze tuinmannen. Zij beantwoorden deze graag. Heb je een bijzondere boom? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze boomspecialisten weten precies wat er nodig is om jouw boom goed te verzorgen. 
Wil jij van jouw tuin ook een inspirerende buitenruimte maken? We denken en doen graag met je mee. Als je wilt, komen we een kijkje nemen bij je thuis. We bekijken dan samen wat voor groen er is, hoe je het nu gebruikt en welke wensen je hebt. Op basis hiervan maken we een voorstel voor een ontwerp. Als dit ontwerp naar je zin is, doen we je een voorstel voor de aanleg en het onderhoud. Meer weten? Bel of mail ons!

Projecten gerealiseerd voor particulieren