www.vanhelvoirtgroenprojecten.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en o.a. webstatistieken.

Aanleg

Bij Van Helvoirt Groenprojecten laten we je groene dromen tot leven komen. Of het nu gaat om een particuliere tuin, zakelijk groen, groen voor de zorg of voor gemeentes. De aanleg van een geslaagd groenproject begint bij een goed ontwerp. Ook als je zelf al een ontwerp klaar hebt liggen helpen we je graag met de aanleg ervan. Ons hovenier- en groenvoorzieningsbedrijf bestaat uit 60 ambitieuze medewerkers die samen een breed multidisciplinair team vormen. Je vindt veel van ons werk in Noord-Brabant, maar ook daarbuiten. Omdat we alle kennis onder één dak hebben, kunnen we jouw groene ambities duurzaam én kosteneffectief aanleggen.

Particuliere tuinen

De specialisten van Van Helvoirt Groenprojecten helpen je met het realiseren van jouw droomtuin. Beplanting, grondwerk, de aanleg van zwemvijvers en bestrating behoren allemaal tot de mogelijkheden. Onze kracht ligt bij het werken met natuurlijke elementen. Zo creëren we een plek om rust te vinden en om samen te zijn. Voordat de eerste schop in de grond gaat, spreken we alles nog eens goed door aan de hand van een transparante offerte.

Zorgtuinen & beleeftuinen

De natuur en de mens hebben iets gemeen: met de juist zorg staan ze allebei het meest in hun kracht. Wij geloven in de tuin als therapeut. We leggen zorgtuinen aan voor mensen met dementie, mensen in de geestelijke gezondheidszorg, mensen die herstellen van ziekte of stress, maar bijvoorbeeld ook voor kinderen in de opvang of jeugdzorg. Wij creëren zorgtuinen die de juiste zintuigen prikkelen, rust brengen en bovenal veilig zijn en blijven.

Daktuinen & gevelgroen

Reiken jouw groene ambities tot grote hoogte? Bij ons ook! Onze experts verzorgen alles op het gebied van dak- en gevelgroen. Of je nu een kleine daktuin wilt aanleggen midden in de stad of als aannemer gevelgroen wilt realiseren voor een appartementencomplex: Van Helvoirt Groenprojecten realiseert dak- en gevelgroen van hoog niveau.

Openbare ruimtes

Een groene omgeving heeft een positief effect op het welzijn van haar inwoners en bevordert de leefbaarheid en sociale cohesie in de buurt. Van Helvoirt Groenprojecten realiseert verschillende projecten in de openbare ruimte. Zoals natuurlijke speelplaatsen, openbare tuinen en bloemenweides. Wij werken met onderhoudsvriendelijke en klimaatadaptieve planten, zodat het openbaar groen er jaarrond attractief uitziet.

Parken & terreinen

Hovenier gezocht voor jouw park of ander buitenterrein? Groot of klein, van kleine openbare tuin tot groot stadspark: ons doel is altijd om van jouw park of buitenterrein een leefbare én beleefbare ruimte te maken. We houden de kosten transparant en communicatielijnen kort.
Bekijk verder

Bedrijventerreinen

Je bedrijventerrein is het visitekaartje voor je organisatie. Met een mooie groene kantoortuin, entree of bedrijventerrein maak je een professionele indruk. Van Helvoirt Groenprojecten legt praktische en veilige bedrijventerreinen aan met de juiste uitstraling. Wij verzorgen ook de aanleg van multifunctionele kantoortuinen om de productiviteit en het welzijn van je medewerkers vergroten.
Bekijk verder

Zwemvijvers

Neem jij binnenkort een duik in je eigen zwemvijver? Combineer de luxe van zwemmen in je achtertuin met de natuurlijke uitstraling van een vijver. Van modern en strak tot organisch: Van Helvoirt Groenprojecten legt grote en kleine zwemvijvers aan voor je persoonlijke zwemparadijs.

Bestrating, schutting, verlichting, beregening, grondwerk en beplanting

Wil je een schutting laten plaatsen? Of heb je iemand nodig die bestrating in je tuin aanlegt? Ook voor het aanleggen van schuttingen- en/of terreinafscheiding, grondwerk, bestrating, beplanting en beregening kun je bij Van Helvoirt Groenprojecten terecht. Onze vakmensen zorgen voor een praktische en duurzame oplossing.

Contact

Of je nu als particulier, (zorg)organisatie of overheidsinstelling op zoek bent naar een hovenier: Van Helvoirt Groenprojecten heeft de experts voor jouw groenproject. Wij houden van korte, transparante lijntjes en duidelijke afspraken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag je wensen, de mogelijkheden en kosten.