www.vanhelvoirtgroenprojecten.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en o.a. webstatistieken.

Onderhoud

Mooi groen moet ook mooi groen blijven. Ons hovenier- en groenvoorzieningsbedrijf bestaat uit 60 ambitieuze medewerkers die samen een breed multidisciplinair team vormen. Wij hebben alle kennis in huis om je particuliere tuin, zakelijk groen, zorgtuin of voor gemeentelijk groen te verzorgen en onderhouden. Denk aan het verbeteren van de bodem, snoeien, onkruid verwijderen, boomverzorging, maaien en het bestrijden van ziektes en plagen op een natuurvriendelijke manier. Heb je geen groene vingers? Wij kunnen het onderhoud compleet uit handen nemen. Het is ook mogelijk om incidenteel onderhoud aan te vragen. Wij opereren veel in Brabant, maar ook daarbuiten. Omdat we alle kennis onder één dak hebben, kunnen we jouw groen duurzaam en kosteneffectief onderhouden.

Particuliere tuinen

Onze gediplomeerde hoveniers zorgen ervoor dat je tuin er het hele jaar mooi bij ligt. Onze boomverzorgers en boomtechnische specialisten geven je bomen de juiste zorg, zoals snoekwerkzaamheden en boomveiligheidscontroles. Zo blijf je optimaal genieten van je tuin en ontstaat er een hoge belevingswaarde, waardoor je elke keer weer iets nieuw ontdekt. Onderhoud je de tuin liever zelf? Dan kunnen we bij tijden ondersteuning bieden en samen kijken of de tuin op bepaalde plekken extra aandacht nodig heeft.
Bekijk verder

Zorgtuinen & beleeftuinen

Een zorgtuin onderhouden we niet alleen vóór de mensen, maar ook mét de mensen. Wij begeleiden en ondersteunen de gebruikers van de zorgtuin bij het bijdragen aan het onderhoud. Wij verzorgen ook periodieke boomveiligheidscontroles. We registreren eventuele, ziektes, plagen en/of andere risico’s en formuleren aan de hand daarvan een beheeradvies. Zo blijft je zorgtuin ook op lange termijn veilig voor de gebruikers.
Bekijk verder

Daktuinen & gevelgroen

Bij Van Helvoirt Groenprojecten reiken de groene ambities tot grote hoogte. Jouw daktuin of gevelgroen is bij ons in goede en groene handen. Wij onderhouden je beplanting met de grootst mogelijke aandacht. Bij ons staan niet alleen kwaliteit en efficiëntie, maar ook veiligheid hoog in het vaandel.
Bekijk verder

Openbare ruimtes

Onze gespecialiseerde onderhoudshoveniers onderhouden en beheren je openbare terrein op gepaste tijden, met aandacht voor de gebruikers en omwonenden. Denk daarbij aan het maaien van grasvelden en bermen, onkruid wieden en heggen snoeien. Wij kunnen het onderhoud compleet uit handen nemen of incidenteel bijspringen op de nodige momenten. Daarbij nemen we steeds het totaalbeeld van je groenproject als basis, zodat dit ook op lange termijn de gewenste uitstraling behoudt.
Bekijk verder

Parken & terreinen

Van snoeien tot onkruid wieden en van grasmaaien tot het volledige onderhoud van bomen: Van Helvoirt Groenprojecten zorgt ervoor dat je park of buitenterrein jaarrond een lust voor het oog is. Met onderhoud op gepaste tijden, met aandacht voor de gebruikers en omwonenden. Door onderhoud op maat behoudt je park of terrein ook op lange termijn de gewenste uitstraling.
Bekijk verder

Bedrijventerreinen

Je bedrijventerrein is het visitekaartje van je organisatie. Van Helvoirt Groenprojecten onderhoudt je terrein met de juiste zorg, zodat dit jaarrond aantrekkelijk en veilig blijft. Indien gewenst komen we periodiek langs voor bijvoorbeeld grasmaaien of onkruidbestrijding. Ook verzorgen wij boomonderhoud zoals snoeiwerkzaamheden en zijn wij gespecialiseerd in een natuurlijke beheersing van de eikenprocessierups. 
Bekijk verder

Jaaronderhoud

Bij groen onderhoud verzorgen we echt álles tot in de puntjes. Ook op het gebied van winter- en voorjaarsbeurten kun je bij ons terecht. En zoek je een hovenier om je tuin te bemesten of het gazon te maaien of renoveren? Wij houden je tuin, bedrijventerrein of openbaar groen in topconditie op een natuurvriendelijke manier, ook op het gebied van mechanisch onkruidbeheer en het bestrijden van ziekten en plagen.

Contact

Of je nu als particulier, (zorg)organisatie of overheidsinstelling op zoek bent naar een hovenier: Van Helvoirt Groenprojecten heeft de experts voor het onderhoud van jouw groenproject. Wij houden van korte, transparante lijntjes en duidelijke afspraken zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag je wensen, de mogelijkheden en kosten.