www.vanhelvoirtgroenprojecten.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en o.a. webstatistieken.

Opdrachtformulier particulieren

Onze visie gaat uit naar een natuurlijke aanpak voor het bestrijden van de eikenprocessierups. Maar dit is niet altijd genoeg. Wanneer je last hebt van een plaag helpen je graag verder. Met een team van specialisten komen wij de nesten bij je wegzuigen.

TARIEVEN EN VOORWAARDEN
Om je zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij je om onderstaande formulier in te vullen en zoveel informatie te geven over de nest(en) van de eikenprocessierups. Na het verzenden van het formulier ga je akkoord met onze tarieven en voorwaarden en wordt de opdracht in behandeling genomen.

HOOGWERKER
Afhankelijk van de bereikbaarheid van de bomen en de hoogte van de nesten komen wij langs met een hoogwerker. Geef duidelijk aan in de tekstveld bij bereikbaarheid van de bomen wanneer het niet mogelijk is dat wij met de hoogwerker op de plaats van bestemming kunnen komen. Aanvullend op de opdracht kun je foto's van de plek of boom versturen via EPR@vanhelvoirtgroenprojecten.nl. Geef aan bij toelichting dat er foto's worden meegestuurd. 

Wij komen alléén langs op vrijdagen. Afwijkende dagen zijn in overleg bespreekbaar. 
ONZE TARIEVEN
Getoonde prijzen zijn exclusief. Kilometers worden berekend vanaf Oisterwijksebaan 8a, Berkel-Enschot tot aan het opgegeven adres van nest(en). Bij meer dan vijf nesten is het opvragen van een offerte mogelijk via EPR@vanhelvoirtgroenprojecten.nl. Wij hanteren dan een uurtarief.

Starttarief

Één nest
binnen straal van 5 km
€ 195,00

Opties

Per extra nest (+)
€ 55,00
Per straal van 5 km (+)
€ 35,00

Klantgegevens
Informatie over eikenprocessierupsBij het gebruik van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van de door jou opgegeven gegevens zoals aangegeven in onze privacyverklaring.
Dit formulier is beveiligd door reCAPTCHA. Google privacy en voorwaarden zijn van toepassing.