www.vanhelvoirtgroenprojecten.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en o.a. webstatistieken.

Advies binnengroen

We voelen ons het prettigst met groen om ons heen. Niet alleen buiten, maar ook binnen. De specialisten van Van Helvoirt Groenprojecten halen de natuur bij je naar binnen. Onze opgedane kennis en ervaring in het buitengroen stellen we ook beschikbaar voor het binnengroen en andersom. Wij realiseren projecten samen met architecten, aannemers, projectontwikkelaars, gemeenten, bedrijven, zorgorganisaties, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en particulieren. Door middel van een integrale aanpak versterken we ook de klimaatadaptieve functie van je gebouw. Zo maak je het verschil voor jezelf en de mensen om je heen.

Wat wij doen

  • Creëer een gezonde en ontspannende ruimte die creativiteit bevordert met binnengroen.
  • Wij brengen je binnen in contact met de natuur door middel van biophillic design.
  • Van appartementencomplex tot kantoor: voor elk project het perfecte beplantingsplan.
  • Een binnengroen ontwerp dat écht werkt dankzij onze inspiratie- en co-creatiesessies.
  • We blijven na de oplevering graag betrokken bij het onderhoud, zodat jij zo lang mogelijk van je binnengroen kunt genieten.

Advies & Ontwerp

Onze experts gaan graag met je in gesprek over wat voor omgeving je wilt creëren en welk groenconcept daarbij past. Ons startpunt is daarbij de basis van biophillic design. We brengen mensen in contact met de natuur door groene oplossingen te integreren in je woon- en werkomgeving. Hiermee ondersteun je lichaamsprocessen op een natuurlijke wijze. Denk aan je dag- en nachtritme of aan het creëren van rust en focus. Zo ervaar je meer geluk, gezondheid en creativiteit. Daarbij zorgt binnengroen voor een betere luchtvochtigheid, schone lucht en vermindering van omgevingsgeluid in jouw leef- en werkomgeving. 

Wij hebben een groene oplossing voor elke toepassing die zorgt voor sfeer, rust, meer geluk en gezondheid. We gaan daarbij voor een integrale aanpak. We zijn er graag vroeg in het proces bij om de groenbeleving van je gebouw of project te versterken. Bij het opleveren van het ontwerp voorzien we je ook van een beplantingsplan. Elke plant heeft z’n eigen favoriete plek binnen, zoals dat ook buiten het geval is. In het beplantingsplan houden we hier rekening mee, zodat je zo lang mogelijk van je binnengroen kunt genieten.

Speciaal voor jouw doelgroep

Om tot een binnengroen ontwerp te komen dat écht werkt, werken we graag met inspiratie- en co-creatiesessies: samen met belanghebbenden, bewoners en/of gebruikers laten we jouw binnengroen naadloos aansluiten op de behoeftes en de omgeving. 

Wij delen onze kennis van binnengroen en inspireren jullie om hier vanuit een andere invalshoek naar te kijken, jullie delen de kennis over de doelgroep en de behoeftes. Wanneer we deze kennis laten samensmelten, ontstaat er een groene omgeving die perfect integreert in jouw interieur. We komen graag een kijkje nemen in jouw pand of bij jouw project om samen te onderzoeken wat voor groen kan worden geïntegreerd, hoe je het gebruikt en welke kansen en mogelijkheden er zijn voor die plek.

Aanleg & Onderhoud

Bij het uitwerken van de plannen houden we de lijntjes kort met onze mensen die deze plannen realiseren. Zo verloopt alles zo soepel mogelijk en begrijpen zij alle ins en outs van jouw wensen, nog voordat ze aan de slag gaan. Jouw groene binnenmuur of ander binnengroen wordt met de grootste zorg aangelegd door onze specialisten. 

Binnengroen stopt voor ons niet bij de oplevering. We blijven na oplevering graag betrokken en bouwen het liefst aan een langdurige relatie. We komen graag iedere maand langs om de planten op jouw locatie verzorgen, zodat je er zo lang mogelijk van kunt genieten.

Neem contact met ons op

Ben jij op zoek naar binnengroen voor je pand, project of woning? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag je wensen, de mogelijkheden en kosten. Wij adviseren je graag over binnengroen voor elk interieur.

Ook interessant

“Van Helvoirt Groenprojecten is geen standaard hoveniersbedrijf. Wij gaan voor een integrale aanpak en creëren een binnengroen beleving waar iedereen van kan genieten.” – Ank van Helvoirt, adviseur binnengroen bij Van Helvoirt Groenprojecten.