Van Helvoirt Groenprojecten maakt gebruik van cookies. ik accepteer cookies
  Van Helvoirt Groenprojecten heeft een rijke traditie als het gaat om de aanleg en het onderhoud van particuliere tuinen. Al meer dan 50 jaar maken we tuinen, van klein tot groot. Een vast team van specialisten staat garant voor de realisatie van uw droomtuin. U kunt bij ons terecht voor een gedegen advies, bijvoorbeeld als u slechts bepaalde knelpunten wilt aanpakken, maar we kunnen ook een compleet ontwerp voor u verzorgen.

  Bent u zelf creatief en wilt u actief meedenken? Dan gaan we samen met u aan de gang om de eerste contouren op papier te zetten. Bij u of bij ons aan tafel. Uw wensen zijn leidend. Onze ontwerpers werken het vervolgens uit tot een uitvoerbaar plan. 

  Laat u zich liever verrassen? Dan gaan we gaan we aan de slag zodra we uw wensen en dromen en de bestaande situatie hebben geïnventariseerd. We maken een schetsontwerp voor u met een bijbehorend kostenoverzicht en verrijken dat met sfeerbeelden, zodat u een goed beeld krijgt van onze ideeën.

  Als u tevreden bent met het schetsontwerp gaan we verder met de volgende stap: de uitwerking tot een uitvoerbaar plan. Een definitief ontwerp met beplantingsplan en technische uitwerkingen. Hierbij hoort een uitgewerkte offerte op maat. 

  Verzorgen wij ook de aanleg voor u, dan levert u dat een aantrekkelijke korting op in de ontwerpkosten.

  We onderscheiden dus de volgende stappen:
  Stap 1: Een eerste gesprek waarbij uw wensen worden geïnventariseerd. 
  Stap 2: Een schetsontwerp met een transparant kostenoverzicht. 
  Stap 3: De uitwerking tot een uitvoerbaar plan en offerte op maat. 

  Om u alvast in de stemming en op ideeën te brengen hebben we een aantal tuinstijlen beschreven: Moderne tuin - Landschappelijke tuin - Natuurlijke tuin - Eetbare tuin - Watertuin

  Voor meer informatie over uw droomtuin neemt u contact op met Jasperina Venema. Zij helpt u graag verder.

  HOE GAAN WIJ TE WERK