#Home#Brabantse bedrijven gaan duurzame samenwerking aan

Brabantse bedrijven gaan duurzame samenwerking aan

Opleidingscluster Midden Brabant (OMB) is een duurzame samenwerking aangegaan met Joh. Vos Capelle bv uit Sprang-Capelle en Boomkwekerij M.F. van Kempen en Zn bv uit Haaren. De bedrijven in het groen hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten, waarin zij hun krachten bundelen.

Zowel de bedrijven die bij OMB zijn aangesloten als Vos Capelle en Van Kempen hebben aandacht voor duurzaam en maatschappelijke verantwoord ondernemen. Duurzaam ondernemen betekent volgens alle partijen onder andere investeren in duurzame inzetbaarheid van medewerkers; investeren in gezonde, competente en gemotiveerde medewerkers. Juist ook nu in de huidige economische situatie.

De samenwerking beslaat enerzijds het verzorgen van gastlessen aan leerlingen van het opleidingscluster door Vos Capelle en Van Kempen. Daarbij worden specifieke thema’s behandeld waarvan de kennis niet in eigen huis aanwezig is, waardoor medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op velerlei gebied.

Daarnaast ontvangt Opleidingscluster Midden Brabant van beide partijen een geldelijke bijdrage welke door het opleidingscluster gebruikt wordt ter promotie van het groene vak en verdere professionalisering van haar opleidingstrajecten. Afgelopen week overhandigden Bart van Kollenburg van Joh. Vos Capelle bv en Eric van Kempen van Boomkwekerij M.F. van Kempen en Zn bv een checque van respectievelijk € 4.200,- en € 5.000,- aan de stuurgroep van het opleidingscluster.

Joh. Vos Capelle bv uit Sprang-Capelle is een totaalleverancier voor openbaar groen en tuinbouw. M.F. van Kempen en Zn bv uit Haaren is een bloeiende boomkwekerij die over een compleet assortiment beschikt. Zowel Joh. Vos Capelle bv als Boomkwekerij M.F. van Kempen en Zn bv zijn al decennia lang een belangrijke toeleverancier van de bij Opleidingscluster Midden Brabant aangesloten bedrijven.

 

Opleidingscluster Midden Brabant (OMB), opgericht in 2004, heeft als primair doel de kwaliteit van het eigen personeel te waarborgen en te verbeteren. Daarnaast probeert zij het vaak eenzijdige imago van het groene vak te corrigeren door promotie. Bezoek www.werkeninhetgroen.nl voor meer informatie en de aangesloten bedrijven.

Terug naar vorige pagina

Welkom

Welkom


Van Helvoirt Groenprojecten BV richt zich op het adviseren, onderzoeken, realiseren en onderho...

cornercornercorner
Historie

Historie


Van Helvoirt Groenprojecten is in 1964 opgericht door de heer Walter van Helvoirt. Begin jaren...

cornercornercorner
Medewerkers

Medewerkers


Zonder gemotiveerde vakbekwame medewerkers zouden wij u niet van dienst kunnen zijn. Daarom vo...

cornercornercorner