www.vanhelvoirtgroenprojecten.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en o.a. webstatistieken.

Met een groene leefomgeving verschil maken voor de mensen in jouw gemeente

Een gezonde, prettige en groene leefomgeving is belangrijk voor een gemeente en de mensen die er wonen, werken en recreëren. Er komt veel kijken bij het realiseren van een uitgebalanceerde groene omgeving. Elke gemeente kent daarbij zijn eigen uitdagingen en beperkingen. De professionals van Van Helvoirt Groenprojecten helpen je graag om het verschil te maken. Benieuwd hoe we dat doen?
Wij realiseerden de afgelopen jaren veel projecten in gemeenten. Dat deden we ook voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en particulieren. Onze opgedane kennis en ervaring stellen we graag beschikbaar. Als je het op prijs stelt, nodigen we je uit om samen een rondje te rijden en te kijken wat er in jouw gemeente speelt. We vertellen je dan wat er is gedaan en waar je op moet letten bij nieuwe projecten. We helpen je het gebied te lezen en laten zien hoe de natuur werkt.

Groenprojecten voor jouw gemeente

Het kan ook zijn dat je liever wilt dat we naar je toe komen. Dan leggen we alle plannen en tekeningen op tafel. Kijken we waar je tegenaan loopt en wat je wilt realiseren. Waar risico’s zitten, bijvoorbeeld als het gaat om je budget. Ook onderzoeken we dan samen hoe je het maximale resultaat behaalt met het beschikbare budget én hoe jij met jouw project echt het verschil maakt voor de mensen in jouw gemeente. We kennen alle randvoorwaarden en bieden je graag passende oplossingen. Er kan vaak meer dan je denkt. Zeker als je de samenwerking zoekt met de omgeving en de omwonenden.

Ga voor een duurzame gemeente

Laten we samen kijken hoe je dingen anders en efficiënter kunt doen. Bijvoorbeeld door een ander type beheer en een andere inrichting. Natuurlijk is het daarbij belangrijk om iedereen goed en eerlijk uit te leggen waarom en hoe er dingen veranderen. Dat jullie als gemeente bijvoorbeeld willen bijdragen aan een betere biodiversiteit en meer groen voor mens en dier. Ook bij deze uitleg naar omwonenden kunnen we helpen. Zelfs bij de communicatie naar de wethouder en de raad. Zo lever jij zonder zorgen en gedoe je projecten op. Met een trots gevoel én op een manier waarmee de omwonenden, jouw wethouder en de raad blij zijn.

Een mooi voorbeeld van wat we kunnen betekenen voor gemeenten

Wil jij in jouw gemeente ook een groene leefomgeving creëren waar mensen zich thuis voelen, goed kunnen werken en het fijn vinden om te verblijven? Neem gerust contact op. We denken en doen graag met je mee!

Projecten in samenwerking met gemeenten