www.vanhelvoirtgroenprojecten.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en o.a. webstatistieken.

Wij creëren de groene leefomgeving

Studies geven aan dat we ontspannen, gelukkiger, gezonder en creatiever zijn in een groene en natuurlijke omgeving. Als mens maken we onderdeel uit van natuurlijke processen. Denk alleen al aan je dag-nacht ritme of aan herstellen van een situatie die je focus vroeg. Door het inzetten van biophilic design -waarbij onder andere groene elementen worden opgenomen in je woon- en werkomgeving- ondersteun je lichaamsprocessen daarbij op een natuurlijke wijze. Zo ervaar je meer geluk, gezondheid en creativiteit. Kun je je optimaal ontplooien en ontwikkelen. Bovendien zorgt het binnengroen voor een betere luchtvochtigheid, schone lucht en vermindering van omgevingsgeluid in jouw leef- en werkomgeving.
Onze passie, ervaring en expertise
We hebben een passie voor groen. Wij realiseren projecten in samenwerking met architecten, aannemers, projectontwikkelaars, gemeenten, bedrijven, zorgorganisaties, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en particulieren. We hanteren een integrale aanpak en verbinden buiten en binnen. Onze opgedane kennis en ervaring in het buitengroen stellen we ook beschikbaar voor het binnengroen en andersom. Als je het op prijs stelt, komen we een kijkje nemen in jouw pand of bij jouw project. We onderzoeken wat voor groen er is, hoe je het gebruikt, welke kansen en mogelijkheden er zijn voor die plek én welke uitdagingen je zelf ziet als het gaat om het verbeteren van de sfeer. Daarbij sluiten we aan bij de visie van de organisatie en helpen we deze te versterken door een omgeving te creëren die impact heeft op de dagelijkse gang van zaken. Wij denken graag met je mee om deze input slim te verwerken in een plan, ontwerp en gebuikersimplementatie. 
Interieurbeplanting in kantoorruimte
Binnengroen in horeca
Biophilic design
Inspiratie en co-creatie
Na het lezen van de ruimte of het gebouw weten we wat er mogelijk is. Zo denken we met je mee en reiken we de oplossingen aan die het verschil maken. We hebben altijd oog voor de gebruiker. Die betrekken we graag bij het proces tijdens inspiratie en co-creatiebijeenkomsten. We kiezen tijdens deze sessies voor een praktische aanpak zodat we medewerkers, klanten en andere betrokkenen meenemen in het proces. Dat spaart tijd en genereert aandacht en energie.

Kies je voor een samenwerking met ons? Wij kunnen onze plannen ontwerpen en realiseren binnen ons eigen team. We werken vanuit één visie en met dezelfde drive.

Heb jij plannen voor jouw pand of project waarbij binnengroen een rol speelt? Laten we samen op onderzoek uitgaan! We denken en doen graag met je mee:
Vergaderen in het groen
werken in het groen
groene binnenomgeving
gelukkig in een groene en natuurlijke omgeving
betere werkklimaat