www.vanhelvoirtgroenprojecten.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring en o.a. webstatistieken.

Waar wij voor staan

Groen maakt verschil voor mensen. Dit leidt tot andere gesprekken en oprechte verbinding. Groen brengt mensen in beweging en creëert een beleving. Je geniet samen van wat alles wat je zowel binnen als buiten ziet, ruikt en proeft.

We hebben een passie voor groen, werken vanuit ons hart en beschikken over vakmanschap. We werken aan mooie en bijzondere groene projecten voor architecten, aannemers, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, gemeenten, bedrijven, zorgorganisaties, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en particulieren. We bieden oplossingen als het gaat om klimaatadaptie, duurzaamheid en biodiversiteit.

We zijn zo georganiseerd dat we kunnen inspelen op grote en kleine vragen. Wij zijn in onze branche een middelgroot bedrijf. We beschikken over de flexibiliteit van een zzp’er en de kennis, expertise, ervaring en organisatiekracht van een groot bedrijf. Als familiebedrijf hebben we een historie van ruim 55 jaar. Dat betekent dat wij investeren in langdurige relaties met onze klanten en daarbij oog hebben en houden voor een goede kwaliteit en eerlijke prijs. Natuurlijk met aandacht!

We hanteren een integrale aanpak en verbinden buiten en binnen. Onze opgedane kennis en ervaring in het buitengroen stellen we ook beschikbaar voor het binnengroen en andersom.  

Wij helpen je graag

Onze opgedane kennis en ervaring stellen we graag beschikbaar. Het liefst komen we een kijkje nemen bij jou op locatie. Dan onderzoeken we samen wat de mogelijkheden en wensen zijn én kijken we samen hoe wij onze expertise het beste kunnen inzetten om jouw ambities te realiseren.

Waar wij trots op zijn

Inspiratie & Co-creatie

Wij willen dat elke gebruiker zich thuis voelt in jouw groene omgeving. Of het nu gaat om een park, bedrijventerrein, zorgtuin of een ander groenproject: ze zijn allemaal uniek. Daarom werken we voor groenprojecten met een bijzondere doelstelling graag met inspiratie- en co-creatiesessies, samen met belanghebbenden, bewoners en/of gebruikers. Op deze manier kunnen we jouw groenproject samen inrichten op een manier die perfect aansluit bij de doelgroep. We brengen je op nieuwe, frisse ideeën en kunnen je ook helpen bij de volgende stappen op het gebied van aanleg en onderhoud.

Wij houden je op de hoogte

Duurzaam kantoorgebouw

Inmiddels werken de mensen van Van Helvoirt Groenprojecten alweer een paar jaar in het zelf ontwikkelde, duurzame bedrijfspand in Berkel-Enschot. We krijgen regelmatig groepen over de vloer die komen kijken naar dit bijzondere gebouw. Het is een voorbeeld op het gebied van duurzaamheid en een feel good gebouw. Het heeft diverse prijzen gewonnen, maar onze grootste prijs is dat we er gewoon fijn kunnen werken.

Neem contact met ons op

Wil jij een inspirerende groene leefomgeving creëren die verschil maakt voor mensen?

Neem contact met ons op. We denken en doen graag met je mee!